Nyheter

Nyhetsbrev från Rally-SM 2020
Nu är det bara tre veckor kvar innan premiären i årets Rally-SM går av stapeln genom Rally Bilmetro den 31/1 med utgångspunkt i Sandviken. Det ser ut att bli ett riktigt spännande år med många världsstjärnor som värjer att utmana den svenska eliten i Rally-SM. Läs mer på RallySM.se


Mats Jonsson tillbaka i WRC-bil - siktar på SM-starter
Den 18-faldige Svenska Mästaren i rally, Mats Jonsson, är tillbaka i en WRC-bil, det skriver Värmlands Folkblad. Mats, som de senaste säsongerna inte kört SM efter att ha dragits med stora problem med den Skoda Fabia han körde under inledningen av säsongen 2017, har enligt tidningen nu köpt en Skoda Octavia WRC som håller på att göras i ordning.Efter våldsamma kraschen - Adam Westlund jobbar mot SM-comebac
Den unga talangen Adam Westlund från Torsåker och hans kartläsare Emil Bergkvist kraschade hårt i samband med SM-tävlingen i Köping i augusti 2019. De båda fick föras till sjukhus med svåra skador och har sedan dess kämpat med att komma tillbaka i fysisk form. Nu meddelar Adam att han siktar på att vara tillbaka i en rallybil när Rally-SM inleds med Rally Bilmetro den 31 januari i Sandviken.Michael Wikström tillbaka i Rally-SM 2020 med ?monstret?
De senaste åren har vi sett Norrlänningarna Michael Wickström och Thomas Nilsson från Boden fightandes om medaljerna i SM med sitt ?monster?, som de kallar sin Ford Focus WRC. Bland annat 2018 när det blev brons i 4WD Övriga och 2017 med ett silver i Trimmat 4WD. Nu gör norrlandsduon comeback i SM efter ett års uppehåll.Kristian Johansson satsar på SM-guld i nybyggd bil.
Kristian Johansson och Fredrik Livh var snubblande nära det åtråvärda SM-guldet i Trimmat 2WD 2019. Inför den sista tävlingen i Blekinge ledde duon den tuffa klassen efter två segrar i Nyköping och Linköping. Men finaltävlingen i Blekinge blev en tuff resa för Kristian och Fredrik som på fredagskvällen fick bryta efter en rullning med sin Renualt Clio R3. Trots det blev det ett brons i klassen.
Under vintern har Kristian byggt om bilen i en ny kaross och även passat på att bygga om den till nya Grupp H-klassen med friare reglemente än i R3.