Nyheter

EC Snapphanerallyt blev kort för Mattias Adielsson
Mattias Adielsson hade ingen lycka med sig i Rally-SM-deltävlingen EC Snapphanerallyt i Hässleholm. Redan på dagens andra specialsträcka tvingades han och kartläsaren Andreas Johansson kasta in handduken.

- Typiskt med ett tekniskt fel. Vi blev tvungna att backa i ett vägbyte och då gick backväxeln sönder.

Vi valde då att bryta tävlingen för att inte riskera hela växellådan. Det här känns otroligt tråkigt, jag är mycket besviken, säger Mattias Adielsson.

- Vi får snabbt glömma vår insats i denna tävling men något vi inte glömmer är det fantastiska arbete Hässleholms MK gjort för att det skulle bli en tävling. När beskedet kom att det skulle bli en publikfri tävling trodde jag inte riktigt att det skulle gå att genomföra, då vi inte är en arenasport. Dagens hjältar är alla som arbetat stenhårt de sista dagarna och på tävlingsdagen med tävlingen. Vi får heller inte glömma alla rallyfans som på uppmaning stannat hemma då beskedet kom om att tävlingen skulle bli publikfri. Trots att vi alla törstar efter rally stannade ni hemma så att vi kunde köra, det kallar jag kärlek till sporten, avslutar Mattias Adielsson.