Nyheter

Skillingaryds MK flyttar fram Skilling 500 ett år
Sedan tidigare står det klart att South Swedish Rally, som skulle körts i Älmhult under Kristi himmelsfärd, flyttades fram på grund av rådande situation i världen gällande covid-19. Nu meddelar även Skillingsryds MK att deras SM-tävling, Skilling 500, inte kommer kunna köras som planerat 26-27 juni. Tävlingen utgår ur årets SM-kalender och skjuts upp till motsvarande helg 2021.

- Vi tror att detta är bäst för både tävlande, klubbens medlemmar och våra samarbetspartners. Dessa har nog med att hålla sitt vardagsliv och ordinarie verksamheter igång i dessa svåra tider utan att behöva tänka på ett rally flyttat till senare i höst, säger Mats Bergman, tävlingsledare Skilling 500.

- Vi räknar med att det mesta av det arbete som lagts ner inför årets tävling kommer att kunna användas och det ger då några fartfyllda dagar i Vaggeryds och Gnosjö Kommuner nästa år. Nu hoppas vi att alla runt om i landet som drabbas fysiskt, psykiskt , socialt och ekonomiskt får en hoppfull vardag igen och tillfällen i livet att se fram emot med glädje, till exempel Göhlins-Skilling 500 i juni 2021, avslutar Bergman.

Nästa planerade deltävling i Rally-SM är South Swedish Rally den 31/7-1/8, följt av EC Snapphanerallyt 14-15/8, East Sweden Rally 4-5/9 och Rally Bilmetro 18-19/9.