Nyheter

Rekordstort intresse för MSR. Över 100 anmälda första dygnet
Suget att få köra KAK Midnattssolsrallyt är större än någonsin med över 100 anmälda det första dygnet.

-Fantastiskt roligt att intresset bara ökar säger Philip von Mecklenburg, KAK.

Anmälan till KAK Midnattssolsrallyt 2019 öppnade den 25 april klockan 14.00. Redan under de första timmarna som anmälan var öppen märktes ett stort intresse och när ett dygn hade gått hade hela 107 ekipage anmält sig. Förra året var intresset rekordstort och då anmälde sig 120 ekipage de första fyra dygnen.

-Siffrorna bekräftar att intresset för KAK Midnattssolsrallyt ökar hela tiden, och det är fantastiskt roligt, säger Philip von Mecklenburg, KAK.

KAK Midnattssolsrallyt 2019 är en hyllning till 1984 års rallyvärldsmästare och örebroaren Stig Blomqvist och han var först ut att anmäla sig. Stig är försiktig i spekulationerna om hur det kommer gå i själva tävlingen, men alla kan räkna med att han inte släpper på gasen i onödan i sin Porsche 911.

Redan innan anmälan öppnade kom många förfrågningar från utlandet. För närvarande finns det två ekipage från Australien, två från England, tre från Norge och ett från Finland.

-Vi vet att många fler utländska förare kommer att anmäla sig. När det gäller de svenska förarna kan jag med glädje konstatera att det är många förare som inte kört KAK Midnattssolsrallyt på några år, och många som vill köra sitt första Midnattssolsrally. Vi kommer att få en väldigt stor bredd i startfältet, summerar Philip von Mecklenburg, KAK.

Anmälan till årets tävling stänger den 19 maj