Nyheter

Tom Kristensson visar upp sig för hemmapubliken
På söndag kommer Tom Kristensson att visa upp sig för hemmapubliken i Hörby, då han kommer att köra SMK Hörbys Rallyvarvlopp Express-Specialen. Han kommer att köra sin "Hemmabil", en identisk Opel Adam R2, som den fabriksbil han kör i Junior-EM. Tävlingen är en kortare tävling på gator och områden på industriområdet i Hörby och körs på asfaltunderlag.

-Det skall bli kul att köra och visa upp sig för hemmapubliken och prova lite asfalt inför nästa tävling i EM, säger Tom.

-Jag har inte några ambitioner på att vinna tävlingen, då det är många snabbare bilar, med duktiga förare med i startfältet, men jag skall naturligtvis göra vad jag kan, fortsätter han.

-Eftersom det inte är en notad tävling får min ordinarie codriver Henrik Appelskog ledigt, och i stället kommer Johan Månsson från en av mina sponsorer att åka med.

-Jag kommer även att prova lite olika inställningar på bilen, eftersom jag inte kört med den tidigare, avslutar Tom.

De kommande månadsskiftet kommer att bli hektiskt för Tom och Henrik. Först ett event den 28 april, och direkt efter avfärd till Gran Canaria för förberedelse inför nästa deltävling i EM, Rally Islas Canarias, den 3-5 maj, för Opel Junior Rally Team. Efter hemkomsten är det dags för SM-tävlingen South Swedish Rally i Älmhult, den 11-12 maj, med teamets egen bil.