Nyheter

Sukkacupen med HiQ mot Cancer
På lördag är det dax för andra sommardeltävlingen i 1300 RallyCup. Då gästar vi generösa SMK Nyköping i deras Heda Gästabudstrofén.

Den här gången avstår vi från spekulationer om vem som deltar och vilka favoriterna kan vara.

Nu ska vi istället fokusera på vår tävlingssponsor HiQ och Lars Stugemo. Han är själv framgångsrik förare i SM men gillar även vårt koncept för billigt tävlande. Dessutom engagerar han sig mycket hårt i kampen mot cancer. Därför har han som motprestation önskat att vi samlar in så mycket pengar vi bara kan till Barncancerfonden. Normalt brukar våra tävlingssponsorer ha sin logga på våra vindrutor. Men även det avstår HiQ och önskar att även den tryckkostnadspengen går till fonden.

Så nu är det upp till varje cupdeltagare att samla ihop så mycket pengar istället för poäng som möjligt. Men visst kommer det gasas ändå!

Sammanhållningen i rallySverige är stort, så även andra rallyåkare (Rally against cancer) bidrar till insamlingen genom att sätta in en extrapeng när de betalar sina startavgifter.

Vi uppmanar och påminner härmed alla som har möjlighet och känner för det att lämna sitt bidrag via vår 30-års jubilerande cup. Gå in på vår hemsida www.1300rallycup.se och klicka på Barncancerfondens logga så ser ni hur lätt det är. Där hittar ni även mer info om vår cup, resultattabeller och teaminfon.

Själva kommer föreningen att sätta in en rejäl slant för varje startande sukkaekipage i helgen. Lars Stugemo har låtit trycka upp T-shirts som han säljer till förmån för BCF. Kolla efter ?Sunnyside Experience? på Facebook.

1300 Rallycup. Mycket Rally för Pengarna.

Ola Strömberg