Nyheter

Mattias Adielsson femma i Slovakien
Mattias Adielsson med kartläsaren Andreas Johansson kom på femte plats i helgens mästerskapsrally i Slovakien, som kördes i och runt staden Poprad. Rallye Tatry var ett mycket snabbt asfaltsrally som avgjordes över nio specialsträckor och totalt 10 mil.

- Klart att vi siktade högre än en femte plats, men vi är ändå nöjda med vår insats i rallyt. Det var hela tiden några sekunder på varje sträcka som vi tappade. Jag är dock mycket nöjd med att vi inte förivrade oss och drogs med i det höga tempot utan följde vår plan. Det är svårt att veta var gränserna går när det är så snabba vägar, vi hade hela 112 km/h i snitt på tävlingen och på den snabbaste sträckan snittade vi 123 km/h, det är ruskigt fort men också väldigt fränt, säger Mattias Adielsson.

- Vi är mycket nöjda med vårt team TRT Rally Sport, de sköter allt mycket proffsigt och är nöjda med vårt sätt att köra de första tävlingarna. Vi har fått mycket värdefull erfarenhet av asfalts rallyn med de tävlingar och de tester vi har kört, avslutar Adielsson.

Urban Andersson